03 januari 2018

VERGADERING BEWONERSPLATFORM

Beste Watounaars,

U wordt vriendelijk uitgenodigd op de vergadering van het bewonersplatform op dinsdag 9 januari 2018 om 20u in de Parochiezaal

Agenda:

Toelichting bij de verkoop van de kavels in de Gebr. Faesstraat door WVI-medewerker Stijn Aelter Schepen Ben Desmyter en Matthias Breyne verduidelijken nieuwe initiatieven:

    Taxicheques – speelstraten - speelbus en mobiele spelotheek -  uitpas

Stand van zaken lopende dossiers:

    Bushalte-luifel op het Watouplein

    Vijfhoekstraat

    Begraafplaats en kerkhof

    De Bollaard (vorderingen bouw, reservaties en gebruik door verenigingen: Matthias)

    Zone 30

Toelichting restauratie hoeve in de Palingstraat door Antoon Coutenye

Voorstelling programma en nieuwe website Internationaal festival van het Gregoriaans 2018

Evaluatie rondleiding Kunst 2017

Varia

 

KERSTTORNOOI PING PONG

PING2017.JPG

Kristof wint kersttornooi !

Tijdens de kerstperiode organiseerde de recreatieve pingpongclub "TTC De Kikker" hun jaarlijks kersttornooi.  Wegens de nieuwbouwwerken aan OC De Bollaard ging deze clubactiviteit door in OC De Croone in het nabije Proven. Op het einde van de avond mocht Kristof Vandenberghe de tornooizege op zijn naam schrijven.  Patrick Masson strandde op een tweede plaats met evenveel setwinsten maar een lager puntensaldo.  Luc Lignel werd nipt derde en eindigde met een hoger puntentotaal net voor Antoon Parret.  Joël Deschrevel maakte de Top 5 volledig.

Op de foto zien we van links naar rechts: Antoon Parret (4e pl.), Johan Vandenberghe, Luc Lignel (3e pl.), Pascal De Greef, Thibaut Deschrevel, Kristof Vandenberghe (1e pl.), Luïgi Six, Joris Haghedooren, Patrick Masson (2e pl.), Nico Sticker, Kurt Degraeve en Joël Deschrevel (5e pl.)

SOEP KERSTWEEK 2017

DSCN7162.JPG

DSCN7148.JPG

DSCN7167.JPG

Net de centjes geteld die we inzamelden met onze jaarlijkse actie 'Soep op school'. En we zijn erg trots!!! We kunnen het mooie bedrag van 440 euro schenken aan OCMW Poperinge voor de aankoop van nieuwjaarsgeschenkjes voor kinderen in armoede. Bedankt aan alle mensen die ons gesteund hebben!!!

Gr Jan

Met vriendelijke groeten,

Jan Vandendriessche

Pedagogisch ICT-coördinator KBRP

Directeur De Waaier Watou

www.dewaaierwatou.be