04 april 2018

TRIPPELTRAPPERS 2018

tritra.JPG

Beste Tripeltrappers en toekomstige Tripeltrappers,

In klimatologisch ‘normale’ omstandigheden zou de natuur nu langzaam aan terug wakker aan het worden zijn om ons uit te nodigen met een aangename temperatuur, een steeds hoger opklimmend zonnetje, fluitende vogeltjes en wat weet ik nog veel meer, om super veel zin te krijgen in een nieuw fietsseizoen, met de Tripeltrappers van Watou uiteraard.  Vandaag speelt de ijzige kou buiten echter spelbreker en doet ons rillen bij het idee aan fietsen … maar geen paniek, dit komt allemaal in orde!  De Arme Klaren doen zich momenteel te goed aan onze gulle eier-schenking en bidden zich te pletter voor goed weer voortaan op elke donderdag in Watou.

Voor onze eerste rit  maken we afspraak op donderdag 05/04, om 19.15u aan café De Kikker (de eerste 2 weken starten we wat vroeger omdat de dagen nog heel kort zijn, daarna wordt het normale star tuur 19.30u).   Het wordt een gezamenlijke ‘verkennende’ rit,  aan een gezapig tempo en een afstand van om en bij de 20 kilometer. Vanaf de week daarop kun je kiezen om ofwel mee te rijden met de   ‘Janetten’,  aan een  ontspannende doch sportieve en opbouwende snelheid, ofwel met de ‘Jacketten’ die een hoger tempo en grotere afstand ambiëren.

kaltritra.JPG

Dit seizoen zijn we terug welkom bij Rik in De Kikker voor 2 weken op de maand en voor de tweede  helft van de maand kunnen we terecht in Dirks Café,  waar we verzamelen voor de start en na de tocht eindigen met een frisse pint of iets anders, elk naar eigen goeddunken. Op 5 april geven  we trouwens een rondje van de clubkas. Wanneer de maand een 5e donderdag telt, starten we aan een andere horeca zaak in Watou, die later nog bepaald wordt.

Je kunt aan onze activiteiten deelnemen door je in te schrijven als lid van de TT’s en  10 euro pp  over te schrijven op onze rekening nummer BE88 7480 2792 0141 (liefst),  of door dit bedrag gewoon te betalen bij je eerste deelname.  Het inschrijvingsgeld wordt besteed aan  af en toe op speciale momenten een traktaatje uit de kas of bij gelegenheid een geschenk of attentie.

We nemen dit seizoen, net zoals de laatste jaren,  géén groepsverzekering.  Mocht er zich eventueel een accident(je) voordoen,  weet dus dat je NIET verzekerd  bent via de TT’s voor eigen lichamelijke of materiële schade,  noch voor  de schade die je eventueel bij iemand anders zou veroorzaken.  Deelname is dus volledig op eigen risico (we veronderstellen trouwens dat praktisch iedereen een familiale verzekering heeft t.o.v. derden).

Maak gerust volop reclame bij vrienden en kennissen om nieuwe leden te werven, want hoe meer zielen hoe meer vreugde!

Graag tot op donderdagavond 5 april,  om 19.15u aan De Kikker.  We zien er naar uit!

Sportieve groeten van het TT-team :

Ludo Rappelet, Mieke Vanwalleghem, Jannik Descamps, Rik Alleweireldt, Bruno Choquet en Nadine Taffin.

De commentaren zijn gesloten.