20 december 2017

KERST MET CUM JUBILO

Uitnodiging Kerstmis

Onder de enthousiaste leiding van dirigente Isabelle Theodon leidt Cum Jubilo je op zondagavond 24 december om 17:40 op weg naar Kerstmis met een kerstzingen rond de kribbe.

Onmiddellijk nadien om 18:00 zingt de schola dan de gregoriaanse vooravondmis voor dit hoogfeest.

Zoals steeds is de locatie het kerkje van Sint-Jan-ter-Biezen.

Verder zingt Cum Jubilo op zondag 7 januari om 10:30 in dezelfde kerk de hoogmis voor het feest van Driekoningen.

Enthousiasme en engagement

Je las het goed: onder de “enthousiaste” leiding. Inderdaad, Cum Jubilo is een enthousiaste groep vrouwelijke zangers, die heel wat in petto heeft. Dit jaar trok het koor naar Rome en Assisi. Ook voor volgend jaar staat reeds heel wat op het programma.

Gregoriaans is een fantastische zang, levendig en ontroerend, spannend en verborgen.

Daarom graag deze uitnodiging naar dames uit onze brede regio, met enige muzikale interesse, om zich bij ons te voegen en om samen met elkaar fantastische ontdekkingsreizen in de mystieke wereld van het gregoriaans te ondernemen.

Neem zonder schroom of gêne contact op en wij laten je stem groeien in de groep. Laat je inspireren en meevoeren en je zult  merken dat het om veel meer dan om stem alleen gaat.

Brede waaier van activiteiten

Zoals je op de website www.cumjubilo.be kan merken zijn de activiteiten van Cum Jubilo bijzonder gevarieerd, gaande van liturgie in Sint-Jan-ter-Biezen over thema-avonden en projectwerking tot troost bij het afsterven van uw dierbaren door het opluisteren van de afscheidsviering (requiemmis).

4 tot 13 mei 2018: Internationaal Gregoriaans Festival van Watou

Het dameskoor Cum Jubilo neemt volgend jaar o.a. deel aan het Gregoriaans Festival van Watou. De nieuwe website van het Festival, in drie taalversies, met het volledige programma, de beschrijving van de deelnemende ensembles en nog veel meer is online. Ontdek wat je zoal kan verwachten op www.festivalwatou.be

Nu rest me nog enkel je mijn beste wensen aan te bieden voor een gezegend feest van Kerstmis en een voorspoedig 2018.

Met vriendelijke groeten,

Bernard Deheegher

De commentaren zijn gesloten.